Kwaliti Construct

Zonwering

Zonwering

Bij zon en regen buiten genieten

Bij zon of regen buiten genieten: STOBAG terrasschermen kunnen veel verduren en bieden een bijkomende ruimte in openlucht. Terrasschermen bieden veel voordelen voor liefhebbers van de buitenlucht. Dankzij de steun vooraan zijn de systemen zeer robuust. Uitgerust met een voldoende neiging en een waterbestendige doek dienen ze niet alleen als schaduwverdeler, maar ze kunnen ook probleemloos bij regen worden gebruikt.
Naargelang van het toepassingsgebied, de gewenste afmeting en de esthetische vereiste kan er een keuze worden gemaakt tussen verschillende productoplossingen.
Pergolaschermen bijvoorbeeld geven aan uw terras een mediterraan karakter. U kunt ook kiezen uit terrasschermen, die de horizontale en verticale zonwering gecombineerd in een systeem aanbieden. De standaard geïntegreerde elektrische aandrijving zorgt voor een comfortabele bediening en kan door verschillende stuursystemen worden geautomatiseerd.
STOBAG terrasschermen worden individueel en op maat vervaardigd en bieden een maximum aan mogelijkheden. Permanente kwaliteitscontroles en het gebruik van gekeurde merkenstof met een UV-bescherming tot 100% garanderen een maximum aan veiligheid en functionaliteit. Laat u inspireren en kies uit de meer dan 400 doekontwerpen en duizenden kleurcombinaties.

Zonwering

Vrijstaande zonwering

Onafhankelijk van standplaats en flexibel.
Een van de grootste voordelen van vrijstaande zonweringen is het gebruik dat onafhankelijk is van de standplaats. Ofwel in eigen tuin, op speelplaatsen of in het sfeervolle tuinrestaurant – met de vrijstaande zonweringsystemen worden er voor privé- alsook commerciële sector diverse mogelijkheden geboden voor een efficiënte zonnebescherming. Door het gebruik van de deugdelijke STOBAG scharnierarmtechniek kan per systeem schaduw worden voorzien voor oppervlakken van meer dan 40 m2. Verschillende steunvarianten en bevestigingssystemen zorgen voor een veilig houvast. STOBAG zonweringsystemen worden individueel vervaardigd en bieden een maximum aan mogelijkheden. Permanente kwaliteitscontroles en het gebruik van een gekeurde merkenstof met een UV-bescherming van 100% garanderen een maximum aan veiligheid en functionaliteit. Kies uit meer dan 400 doekontwerpen en duizenden kleurcombinaties. Naargelang van het model en het gewenste comfort gebeurt de aandrijving ofwel manueel met een handzwengel of met een motor, die naar keuze ook heel gemakkelijk met een afstandsbediening of zonne-/windmelder kan worden gestuurd.