Pergola - Terrasschermen - Daksystemen

Terrasoverkappingen

Kwaliti Construct

Pergola en terrasschermen

Bij zon of regen buiten genieten: STOBAG terrasschermen & paviljoen kunnen veel verduren en bieden een bijkomende ruimte in openlucht.
Terrasschermen bieden veel voordelen voor liefhebbers van de buitenlucht.
Dankzij de steun vooraan zijn de systemen zeer robuust. Uitgerust met een voldoende neiging en een waterbestendige doek dienen ze niet alleen als schaduwverdeler, maar ze kunnen ook probleemloos bij regen worden gebruikt.
Het maakt niet uit of de zon schijnt of de regen met bakken neerkomt: met het modulaire glasdaksysteem bent u optimaal beschermd tegen elk weertype – ook bij sneeuwval. Afhankelijk van het toepassingsgebied, de gewenste afmeting en de esthetische voorkeur kan er een keuze worden gemaakt tussen verschillende productoplossingen, waaronder stijlvolle vrijstaande paviljoenen.

Specialist in installatie en automatisatie van sectionale poorten.
wide garage door and concrete driveway in front

Kwaliti Construct

Glasdaksystemen

Bescherming tegen zon en weer gedurende het hele jaar. Voor wie zijn terras onbeperkt bij elk weertype wil gebruiken en ook in de winter de tuinmeubelen en de barbecue wil laten staan, is een glazen daksysteem perfect. Door de stabiele aluminiumconstructie met geïntegreerde dakbeglazing (veiligheidsglas VSG) en een zonwerende eenheid krijgt u een efficiënte bescherming tegen weersomstandigheden. Zo blijven uw meubelen op het terras gedurende vele jaren beschermd tegen regen en sneeuw. In de winter of op sombere dagen dringt het licht door de dakbeglazing ongehinderd in de binnenruimten. Dit is een belangrijk voordeel in vergelijking met vaste voordaken (bijv. van beton of hout) en zorgt voor nog meer levenskwaliteit.
Bijkomende uitbreidingen zoals een verticale frontale zonwering, een bescherming tegen inkijk of een sfeervolle verlichting kunnen, geheel naar uw wensen, worden geïntegreerd. De standaard elektrische aandrijving zorgt voor een comfortabele bediening en kan door verschillende stuursystemen worden geautomatiseerd.

Kwaliti Construct

Stobag glazen luifelsysteem

Uniek en geheel zonder storende staanders.
Als all-weather bescherming is het glasluifelsysteem ARDON GP2600 het hele jaar door uitstekend geschikt voor terrassen, etalages of voorpleinen.

Voor particuliere woningen, in de buitengastronomie of als vaste, transparante overkapping van winkelpassages: de glazen luifel ARDON GP2600 is veelzijdig inzetbaar.
De robuuste dakbeglazing zorgt voor een droge schuilplaats als het regent of sneeuwt. Het natuurlijke daglicht in de binnenruimte blijft bewaard. Op hete dagen zorgt de geïntegreerde, over het glazen oppervlak uitschuifbare zonwering voor koele, royale schaduw.
De ARDON glazen luifel vertegenwoordigt een nieuwe generatie producten op het gebied van multifunctionele, hoogwaardige bescherming tegen zon en ongunstige weersomstandigheden. Het gepatenteerde telescoopsysteem zorgt bij de ARDON GP2600 met één druk op de knop voor een royale bescherming tegen de zon met een uitval van max. 325 cm. Bij slecht weer beschermen de robuuste glazen elementen (gelaagd veiligheidsglas) betrouwbaar tegen regen of sneeuwbelastingen tot 300 kg/m2.

Dankzij diverse bevestigingsopties met smalle trekstangen of desgewenst door hoekconsoles aan de zijkant direct tegen de gevel zijn storende staanders overbodig.

Hoogwaardige onderdelen van gepoedercoat aluminium, gelaagd veiligheidsglas en hightech textielweefsel garanderen een lange levensduur.

Betrouwbare bescherming tegen zon, regen en sneeuw.

wide garage door and concrete driveway in front

Kwaliti Construct

Paviljoen

Outdoor living paviljoenen
Fraai vormgegeven terraspaviljoens met modulair daksysteem en uitbreidingsmogelijkheden voor nog meer comfort. De Outdoor Living paviljoens bieden u van lente tot herfst woonruimte dicht bij de natuur op het terras of in de tuin.

Kom tot rust in de buitenlucht, ervaar het comfort van een betrouwbare bescherming tegen zon, wind en regen en geniet van het spel van licht en schaduw. Het design van de vrijstaande paviljoens maakt indruk door zijn kubusvorm en de geraffineerd geïntegreerde techniek.
De paviljoens zijn zowel verkrijgbaar met draaibare aluminium lamellen (hardtop) als met een robuuste vouwzonwering (softtop). Elk STOBAG paviljoen wordt op maat gemaakt, kan qua kleur op uw behoeften worden afgestemd en kan worden uitgebreid met diverse opties.

Door talrijke montagevarianten en verschillende comfortopties als LED-verlichting, schuifbeglazing, zijdelingse zonweringen of een aluminium systeemvloer zijn de toepassingen van de paviljoens vrijwel onbeperkt.